MISSIE


Sinds de oprichting in 2003 biedt Alliance Designer Products kwaliteitsproducten aan die ontworpen en gemaakt zijn om te voldoen aan de behoeften inzake bestratings projecten. Aannemers, dealers en fabrikanten bevestigen allemaal de meerwaarde van de producten van Alliance Designer Products en daarom verkondigen we met veel trots dat “Kwaliteit onze kracht is”.
Alliance Designer Products is markt leider in de sector. Het bedrijf biedt een compleet gamma aan bestratingsproducten zoals hun polymeerzand waaronder, Gator XP G2, Gator XP, Euro Stone, Gator Tile en Gator Dust. En ze zijn de eersten die een garantie van 15 jaar aanbieden.
Hun innovatieve reinigings- en afdichtingsproducten beschermen uw investering en geven ze een meerwaarde
Gator Edge Rigid en Flex zijn de perfecte kant opsluitingen voor elk soort oppervlak, beton, keramiek of natuursteen.
Hun Gator Grid rooster en Gator Fabric worteldoek zijn waterdoorlatend, sterk, gaan lang mee, bieden een uitstekende overdracht van belasting en voorkomen breuk van de interne structuur van opritten, paden, patio’s, zithoeken en keermuren. Ze beschermen tegen breuk en helpen aannemers hun taak correct uit te voeren.
Alliance Designer Products biedt ook bindmiddelen aan zoals Gator Block Bond XP lijmen, Gator Rock Bond en Gator Stone Bond.
De Gator Base is een ware evolutie op het gebied van ondergronden, klanten besparen tot 30% op zowel tijd, arbeid als geld.
De uitvinding van het innovatieve unieke Gator Tile Systeem was het antwoord op de steeds toenemende vraag naar een makkelijke installatie van keramiek tegels en stelt in staat om rechtstreeks op de Gator Base te installeren met behulp van de Gator Spacer die uniforme tussenruimtes en ongeevenaarde stabiliteit biedt. Met de Gator Block Bond XP lijm lijmt u de tegel aan de Gator Spacer. Zorg dat u alle hoeken aandrukt. De Gator Tile Edge wordt met Gator Base schroeven op de Gator Base vastgemaakt waardoor de buitenkanten van het terras worden versterkt door een stevige laterale ondersteuning.
Alliance Designer Products verkoopt in Canada, de Verenigde Staten en Europa.
Kwaliteit is niet alleen onze kracht, maar ook onze missie.

Nederlands
Nederlands