Gator Tile Sand


HET ENIGE VOEGZAND SPECIAAL VOOR KERAMIEK TEGELS
Polymeerzand voor voegen van keramische tegels tot 2,5 cm breed

 

PURE ZUIVERE POLYMEREN GARANDEREN EEN MOOI, LEVENDIG EN PROPER KERAMIEK TEGEL OPPERVLAK

 • MET DE MEEST ZUIVERE EN HELDERE POLYMEREN
 • SCHONERE KORREL
 • WATERAFSTOTEND
 • ZELFHERSTELLEND
 • NOG STERKERE EN DUURZAMERE POLYMEREN
 • BESTAND TEGEN VRIESKOU/DOOI, EXTREME HITTE EN EROSIE

BESCHRIJVING


Gator Tile Sand is een uniek mengsel van polymeer bindmiddelen en gekalibreerd zand, leverbaar in Beige, Antraciet, Ivoor en Zwart. Wanneer het Gator Tile Sand uithardt wordt het heel stevig en zet het zich vast tussen de voegen van de keramiek tegels. Toch blijft het flexibel waardoor het een uiterst duurzaam voegmateriaal is. Gator Tile Sand wordt aanbevolen voor verschillende soorten voetgangersgebruik zolas terrassen, rond zwembaden, patio’s, voetpaden, etc. Dit product is met name geschikt om gebruikt te worden in combinatie met de 7-componenten van het Gator Tile System. Niet te gebruiken met keramiek tegels die rechtstreeks op beton werden gelegd, of op een vers cement bed.

EIGENSCHAPPEN


 • Kan gebruikt worden voor voegen tot maximum 2,5 cm breed en dankzij zijn fijne korrel zelfs geschikt voor de smalste voegen
 • Drainerende toepassingen, Veilig voor regen 1 uur na bewatering
 • Niet-drainerende toepassingen (waterdicht), Veilig voor regen 24 uur na bewatering.
 • Te gebruiken boven 0°C
 • Helpt onkruid en schade, veroorzaakt door gravende insecten, te voorkomen
 • Helpt erosie door wind, regen en dooi -en vriescycli te voorkomen
 • Waterbestendige zak Intacte pallets of zakken kunnen plat en buiten bewaard worden. (Leg de zak plat met de voorkant naar boven)

HELPT VOORKOMEN


Helpt onkruid te voorkomen
Helpt schade door insecten te voorkomen
Helpt erosie door weersomstandigheden, zoals regen, wind en vriestemperaturen, te voorkomen

4 PRACHTIGE KLEUREN OM UIT TE KIEZEN

KLIK HIER OM UW FAVORIETE KLEUR BIJ UW TEGELKEUZE TE ZIEN

GATOR TILE DWARSDOORSNEDE MET DE 7 COMPONENTEN


Het is de bedoeling om Gator Tile Sand te gebruiken voor projecten waar het water vrij door de Gator Base kan aflopen en in de zwarte grond kan dringen of in een ander geschikt granulaat of gebroken puin dat onder de Gator Base ligt. In de zones waar het water niet weg kan zal overtollig vocht zich ophopen en de prestatie van het Gator Tile Sand negatief beïnvloeden. Het wordt aanbevolen om de voegen in zo’n geval leeg te laten om vochtproblemen te vermijden.

PLAATSING VAN HET GATOR TILE SAND

 

BEWATERING (BELANGRIJKE OPMERKINGEN)

 1. Werk in hanteerbare stukken van 2-3 minuten in verband met de tijd. I idealiter ongeveer 10 m2 per keer, afhankelijk van de temperatuur.
 2. Laat het GATOR TILE SAND niet uit de voeg wegspoelen
 3. Laat het betegelde oppervlak nooit uitdrogen tijdens de bewateringsfase.
 4. Men begint met bewateren op het laagste punt van het betegelde oppervlak.
 5. Gebruik een sproeier die aangesloten is op een slang. De sproeier moet op "douchestand" staan.
 
BELANGRIJK:
Het water van stappen 2a tot 2c zal het GATOR TILE SAND doen binden en compacteren in de voegen. Het is belangrijk om het GATOR TILE SAND in totaal 3 keer te bewateren, volgens stappen 2a, 2b en 2c.. Gebruikt men te weinig water dan zal het GATOR TILE SAND niet correct activeren en zal de uiteindelijke prestatie ervan lager zijn. Enkel te gebruiken met de 7 componenten van het Gator Tile System.
* Het is de bedoeling om Gator Tile Sand te gebruiken voor projecten waar het water vrij door de Gator Base kan aflopen en in de zwarte grond kan dringen of in een ander geschikt granulaat of gebroken puin dat onder de Gator Base ligt. In de zones waar het water niet weg kan zal overtollig vocht zich ophopen en de prestatie van het Gator Tile Sand negatief beïnvloeden. Het wordt aanbevolen om de voegen in zo’n geval leeg te laten om vochtproblemen te vermijden.
Mos en groene aanslag
Gator Tile Sand veroorzaakt noch voorkomt mos, schimmel of groene aanslag. Mos, schimmel en groene aanslag worden veroorzaakt door bepaalde plaatselijke factoren waaronder overtollig vocht, schaduw, tekort aan ventilatie, ongeschikte reiniging of onderhoud, aanwezigheid van vuil of ander organisch afval dat is achtergebleven op het product.

DEKKING


De hoeveelheid die u nodig heeft hangt af van de vorm en grootte van de keramische tegels.
VOEGEN VAN 6,4 MM
30 x 30 mm TEGELBREEDTE 6,4 mm VOEGKRUISJES
M2
Antraciet, Beige, Ivoor 16 kg 11 m2
Zwart 16 kg 10 m2

VERPAKKING


Alle Alliance Polymeerzand kan buiten opgeslagen worden
Nieuwe waterbestendige zak, een geavanceerde vooruitstrevende oplossing voor het langdurig bewaren van Gator Tile Sand. Winter, lente, zomer of herfst, uw polymeerzand is beschermd.
PRODUCTEN RETAIL SIZE EENHEDEN PER PALLET
Gator Tile Sand - Beige 16 kg 40
Gator Tile Sand – Antraciet 16 kg 40
Gator Tile Sand - Ivoor 16 kg 40
Gator Tile Sand - Zwart 16 kg 40
BEPERKTE GARANTIE

De fabrikant geeft geen garantie op het resultaat aangezien het geen controle heeft op de voorbereiding van de oppervlakte en van de onderoppervlakte als op de toepassing en verwerking van het produkt. Indien is bewezen dat het product niet effectief is geweest ondanks het navolgen van de voorgeschreven gebruiksaanwijzigingen alsook van de voorbereiding van de oppervlakte en van de onderoppervlakte zoals hierboen beschreven , is het de verplichting van de fabrikant het aankoopbedrag terug te betalen. De fabrikant is niet aansprakelyk voor andere schade direct of indirect. In de door de wet veroorloofde wate sluit de fabrikant alle impliciete kwaliteits-, waren- of doelgeschiktheidsgarantie. Fabrikant is niet aansprakelijk voor enige andere schade of kosten, met inbegrip van verwijdering of herinstallatie van zand of tegels.

Nederlands
Nederlands