Opgericht in 2003

Wij, bij Alliance Designer Products, houden vast aan onze primaire missie om kwaliteitsproducten aan te bieden die ontworpen en samengesteld zijn om aan al uw behoeften op het gebied van tuinarchitectuur te voldoen. Aannemers, dealers en fabrikanten erkennen de waarde van Alliance Designer Products, zodat wij met trots kunnen zeggen: kwaliteit is onze kracht!

Gator-voegmateriaal: Polymeerzand

Alliance polymeervoegzand wordt gemaakt met een uniek gekalibreerd mengsel van zand en bindmiddelen. Het aanbrengen van polymeerzand is bijna identiek aan het gebruik van gewoon voegzand voor bestrating, behalve de toepassing van water.

Gator Edges

Alliance biedt randafwerking aan voor alle toepassingen met bestrating en steen. Gator Edges zorgt voor een sterke zijdelingse ondersteuning bij elk project.

Gator Binding Agent

Gator Block Bond XP is een van de sterkste polyurethaanlijmen op de markt, samengesteld om binnen 24 uur een permanente hechting te geven op een verscheidenheid van materialen. De gemengde Gator Rock Bond kit is klaar voor gebruik met 100% gewassen en gedroogde riviersteen, waardoor een duurzaam doorlaatbaar en decoratief oppervlak ontstaat. Zeer geschikt voor tuinpaden waar erosie en drainage een probleem is.

Gator Grids en Fabrics

Gator Grid GG 30-30, een dubbel gelast geogrid, biedt stevigheid, duurzaamheid, uitstekende spanningsoverdracht en voorkomt defecten aan de interne structuur van uw trappanelen, paden, looppaden en steunmuren. Gator Fabric GF 4.4 geotextiel is ideaal voor drainage, filtratie en laat een waterstroom in een bestrating of tuinmuur toepassing.

Video's

Specificatiebladen

Neem contact op

Standaard-E-mail

Voor informatie over Alliance Designer Products en alle andere correspondentie.

Alliance Designer Products Inc.
1800 Berlier, Suite 200
Laval, H7L 4S4,
Quebec, Canada

Klantenservice

Voor productinformatie, het plaatsen van een bestelling of om te spreken met een installatieprofessional

GRATIS TELEFOONNUMMER 1.866.212.1611

HOOFDKANTOOR 450.624.1611

Fax

Voor het versturen van een bestelformulier of aanvragen van meer informatie

FAX 450.624.1622

E-mail

Voor productinformatie, om contact op te nemen met een verkoper of installatieprofessional [email protected]